> Terug naar klantenservice

Betaalmethoden

klantenservice betalen babyes

Betalen

> Terugstorttermijnen

> Informatie over factuur

> Betalingsherinnering

> Incasso


Je kunt bij babyes afhankelijk van het factuuradres op één of meer van de volgende manieren betalen:

 

Overschrijven

 

 

 

 

Achteraf betalen

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland en België. Je ontvangt standaard een e-mail met betaalmogelijkheid via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. In Nederland kun je bij de betaalmethode ook kiezen voor een fysieke acceptgiro per post. Je ontvangt de acceptgiro dan bij het pakket of via de post.

 

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

 

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

 

Cadeaubonnen, cadeaukaarten of kortingscodes

Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Lees zorgvuldig de kortings- of de cadeaubonvoorwaarden. Deze vind je in de Algemene Voorwaarden Meer informatie vind je onder het kopje ‘Cadeaubon’.


3-D Secure en SecureCode maken het betalen met een creditcard op internet nog veiliger. De 3-D Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. Ook Maestro biedt de 3-D Secure aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van je bestelling die is bedoeld voor je veiligheid. Je wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat je vóór de betaling eerst je identiteit bevestigt.

 

Hoe werkt het?

Je creditcard is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van je bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op je creditcard. Hierna zal bij elke online verificatie van je creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door je eigen bank gecontroleerd.

 

Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door je bank, of er kan gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader (kaartlezer). Als je meer informatie wil over dit onderwerp, kun je hierover contact opnemen met je bank.


Achteraf betalen is niet altijd mogelijk. Bij elke bestelling wordt automatisch berekend hoe de bestelling betaald kan worden. Of achteraf betalen kan, hangt onder andere af van het totaalbedrag van de bestelling, hoeveel facturen eventueel nog openstaan en het soort artikelen.