> Terug naar klantenservice

Kiala

klantenservice bestellen babyes

Bestellen

> Levertijden

> Bezorging van een bestelling

> babyes.nl afhaalpunten


Een Kiala Punt is een buurtwinkel in Nederland of België die is aangesloten op het Kiala-netwerk. Je kunt er pakketten laten bezorgen en retourneren.

Een Kiala Punt in Nederland ontvangt leveringen van maandag tot en met vrijdag. Een Kiala Punt in België ontvangt leveringen van dinsdag tot en met zaterdag.

Als je een bestelling op een Kiala Punt kunt laten bezorgen, dan wordt deze optie automatisch aangeboden tijdens het bestelproces. Er wordt een voorstel gedaan voor een Kiala Punt dat dicht bij je in de buurt is. Je kunt tijdens het bestelproces een ander Kiala Punt kiezen als je dat wilt.


Je kunt bijna alle artikelen laten bezorgen bij een Kiala Punt. Uitgezonderd zijn grote artikelen.

Verder moet het pakket voldoen aan de volgende specificaties:

het is niet zwaarder dan 15 kilo

de langste zijde is niet langer dan 70 cm

de kortste en de langste zijde van het pakket zijn samen niet langer dan 120 cm.

Als een artikel niet bij een afhaalpunt bezorgd kan worden, wordt die optie tijdens het bestelproces ook niet aangeboden.


Je ontvangt een e-mail zodra het Kiala Punt je bestelling heeft ontvangen. Daarna kun je de bestelling met een geldig legitimatiebewijs ophalen.


Ja, dat kan. Deze persoon dient zijn eigen identiteitsbewijs te laten zien op het Kiala Punt. De identiteitsgegevens worden genoteerd wanneer de bestelling wordt meegegeven.


Je bestelling blijft 14 kalenderdagen beschikbaar op het Kiala Punt. Na 14 dagen wordt het automatisch naar bol.com teruggestuurd. Je ontvangt een herinnering wanneer je 5 dagen nadat je de e-mail ontvangen hebt, de bestelling nog niet hebt opgehaald.


Je bestelling wordt verzonden naar het Kiala Punt dat vermeld staat in de verzendbevestiging die je via e-mail hebt ontvangen. Als je bestelling desondanks niet bij het Kiala Punt ligt, kun je contact met ons opnemen.