> Terug naar klantenservice

Voorwaarden retourneren

klantenservice retourneren babyes

Retourneren

> Bestelling retourneren

> Bestelling ruilen

> Garantie

> Status van geretourneerde bestelling

> Defect artikel


Je kunt artikelen tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Is het artikel beschadigd, dan verwijzen wij je naar de veelgestelde vragen over garantie.

 

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat babyes niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

 

Voorwaarden

 

-           Je retourneert het artikel binnen de zichttermijn van 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je artikel. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, kun je retourneren tot 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

-           Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. De seal van een cd, cd-rom, dvd, blu-ray, game of softwareartikel mag niet verbroken zijn. Bij baby- en peuterkleding moet het label/kaartje nog aan de kleding zitten.

-           Wij willen je vragen om, indien mogelijk, de factuur (of een kopie van die factuur) mee te sturen in de verpakking.

 

Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je het artikel eerst retour meldt via de link ‘Start retouraanvraag’ in je account. Je kunt ook retourneren via het formulier dat je onder aan de bestelbevestiging vindt die je via e-mail hebt ontvangen.

 

Artikelen die je niet kunt retourneren:

 

Digitale cadeaubonnen

Fysieke cadeaubonnen en -kaarten